HARDWARE

OKI tilt het digitale afdrukken naar een nieuw niveau.

OKI Pro9541 & Pro 9542 Serie


5-Kleurenprinter

Pro9541dn

OKI tilt het afdrukken van grafische producties naar een nieuw niveau met de Pro9541dn, met uitmuntende afdrukkwaliteit, hogere printsnelheden, lagere totale gebruikskosten, complete materiaalflexibiliteit en de unieke optie voor het afdrukken met een vijfde kleur. U kunt nu op aanvraag het volledige bereik van basiskleuren afdrukken, met toevoeging van witte of transparante glans.

Meer weten   Neem contact met mij op
5-Kleurenprinter

Pro9542dn

OKI tilt het afdrukken van grafische producties naar een nieuw niveau met de Pro9542dn, met uitmuntende afdrukkwaliteit, hogere printsnelheden, lagere totale gebruikskosten, complete materiaalflexibiliteit en de unieke optie voor het afdrukken met een vijfde kleur. U kunt nu op aanvraag het volledige bereik van basiskleuren afdrukken, waaronder zuiver wit op een donkere achtergrond.

Meer weten   Neem contact met mij op

Neon Printer

Pro6410NeonColor

De OKI Pro6410 NeonColor geeft een nieuwe dimensie aan kleurenafdrukken. Stelt u zich eens voor: u kunt in eigen beheer afbeeldingen afdrukken zonder dat het standaard CMY-kleurenspectrum u beperkingen oplegt. Met de grensverleggende Pro6410 NeonColorprinter van OKI kunt u bijna overal extreem heldere, fluorescerende kleuren op afdrukken. Uw bedrijf groeit en u krijgt toegang tot nieuwe, aantrekkelijke inkomstenstromen doordat u klanten nu ook kunt helpen bij kleding- en productdecoratie, personalisatie, verpakkingen en drukproeven, vormgeving, verkoopmaterialen en informatieborden en het onderwijs.

Meer weten   Neem contact met mij op

Heeft u vragen of opmerkingen?


Wij horen het graag! Onderstaand treft u onze contactgegevens:

T: 036 549 05 80