Aanvraagformulier Gratis OKI TRIAL.

 

Product:
Voorkeursdatum:
date picker
Reseller:
Contactpersoon:
Adres:
Postcode/Plaats:
Email:

 

Klik op "Verzenden" om dit formulier te versturen.
Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen omtrent deze Gratis OKI TRIAL.

 

 

Algemene voorwaarden OKI FREE TRIAL Programma:

Initiatiefnemer: OKI Systems (Belgium),  Medialaan 24 B1800 Vilvoorde (“OKI”)

1.1 De Gratis TRIAL periode bedraagt maximaal 1 week en met een maximum van 500 afdrukken (enkel mono of mix mono/kleur). Additionele afdrukken kunnen doorbelast worden door de reseller.
1.2 Deze actie is geldig voor commerciële afnemers. Om deel te nemen moet uw statutaire zetel zich bevinden in België en u moet ten tijde van de actie minimaal 18 jaar oud zijn.
1.3 Deze actie is uitsluitend gericht op eindafnemers en is daarom niet geldig voor ongeacht welke commerciële wederverkoper, met inbegrip van wederverkopers gespecialiseerd in IT-apparatuur en andere groothandelaren en distributeurs. Als u tot een van deze categorieën behoort, dan bent u helaas van deelname uitgesloten.
1.4 Onvolledige aanvraagformulieren zullen niet in aanmerking komen.
1.5 Alle aanvragen moeten gedaan zijn bij één van de participerende wederverkopers op deze pagina.
1.6 Deze actie is uitsluitend geldig voor de modellen zoals hiernaast vermeld.
1.7 OKI Systems (Belgium) gebruikt uw gegevens om u in de toekomst updates en aanbiedingen van OKI te sturen. Uw gegevens zullen bewaard worden volgens de geldende wetgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens en zullen niet aan externe bedrijven worden doorgegeven.Indien u deze aanbiedingen niet wenst te ontvangen, dan kunt u een e-mail sturen naar info@oki.be. Kijk voor afdruktips en de laatste nieuwtjes en aanbiedingen van OKI op www.oki.be.
Deze actie loopt tot eind maart 2016. Deze actie kan op elk moment en zonder bericht eenzijdig stopgezet worden door OKI.

.